Youngdudes /Professionals met een doel

Youngdudes is een platform van en voor professionals en talenten. Daarbij ligt een sterke focus op marketing communicatie. We weten waar onze kracht ligt en werken graag samen met mensen die zich op dezelfde manier betrokken voelen bij een project. Onze aanpak geeft ons de mogelijkheid snel te schakelen en verschillende expertises in te zetten waar nodig. Wij zijn zowel de regisseur die richting geeft, als de editor die de communicatie snelheid en effect geeft.

Wij vinden elkaar in een gezamenlijke missie: het Heilig Vuur laten ontbranden bij bedrijven, organisaties en mensen. Want alleen dan kom je vooruit, blijf je gefocust en vind je de doelgroep die bij je past.

Youngdudes expertises:

  • Strategie
  • Positionering
  • Branding
  • Campagnes
  • Identity design
  • Marketing communicatie


Youngdudes is een krachtige samenwerking tussen de Merkboer, mycupofc, MediaKracht en Bold Communicatie.

Britt Jamar

Britt Jamar

Strategy & Communication dude

Britt Jamar is specialist in strategie en communicatie binnen Youngdudes. Op basis van strategische keuzes ontwikkelt en borgt zij marketingcommunicatieplannen die ervoor zorgen dat onze klanten relevant blijven. Samen met hen brengt ze het diepste 'waarom' van de organisatie aan het licht en vertaalt dit naar inspirerende verhalen die een blijvende impact hebben.

Naast haar werk bij Youngdudes is Britt ook eigenaar van mycupofc, een marketing communicatie bureau dat gespecialiseerd is in strategische vraagstukken, communicatie en branding.

Roger Haane

Roger Haane

Strategy & Branding dude

Roger Haane focust binnen Youngdudes op strategie, branding en design. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie maakt hem een gewaardeerd sparringpartner voor onze klanten. Roger's kracht is het overzien van het geheel zonder de details uit het oog te verliezen. Complexe vraagstukken vertalen naar heldere oplossingen. Daar draait het om op zijn vakgebied.

Roger is eigenaar van de Merkboer, een marketing communicatie bureau gespecialiseerd in strategische vraagstukken en branding.

Tom Cremers

Tom Cremers

Online marketing & CMS dude

Tom Cremers brengt binnen Youngdudes de strategie en grafische ontwerpen tot leven in functionerende techniek. Het concept wordt online doorvertaald in een campagne, website, webshop of platform. Middels een achterliggend Content Management Systeem is het voor klanten mogelijk om deze middelen te beheren. Eenmaal gelanceerd bewaakt Tom met een data-gedreven aanpak de prestaties. Op basis van de ingezette strategie, spiegelt Tom of de behaalde resultaten overeenkomen met de verwachtingen en stuurt indien nodig bij. Deze continue verbeteringen dragen bij aan een groeiende online vindbaarheid, optimale performance en verhoogde conversieratio. 

Tom is mede-eigenaar van MediaKracht, een strategisch online marketingbureau dat zich sinds de oprichting in 2009 gespecialiseerd heeft in een breed aanbod marketing & communicatie werkzaamheden.

Marc Simonis

Marc Simonis

SEO & Web dude

Marc Simonis is actief op zowel technisch als creatief gebied. Hij bedenkt, creëert en ontwikkelt een optimale online interactie tussen applicatie en gebruiker. Met oog voor design en gebruiksvriendelijkheid zorgt Marc ervoor dat doelstellingen en conversies worden behaald.

Marc is mede-eigenaar van MediaKracht, een strategisch online marketingbureau dat zich sinds de oprichting in 2009 gespecialiseerd heeft in een breed aanbod marketing & communicatie werkzaamheden.

Ilse Houben

Ilse Houben

Design & Concept dude

Ilse Houben weet als designer communicatievraagstukken te vertalen naar aansprekende concepten en heldere visuele uitingen. Haar vormgeving draagt bij aan de positieve branding van merken, organisaties en producten. Met haar ervaring, zorgvuldigheid en scherp oog voor details spart Ilse met communicatieafdelingen, bewaakt huisstijlen en neemt zij klanten veel werk uit handen.

Ilse is eigenaar van Bold Communicatie, een grafisch ontwerpbureau met focus op branding en design. 

Who's next?

Who's next?

Samen komen we verder!
Deel jij dezelfde drive, werk je graag samen en wil je je aansluiten bij ons collectief? Neem dan contact op met Roger. We leren je graag kennen.