Case /Communicatie Rondje Groeves

Communicatie Rondje Groeves

Meer weten?

Neem contact op met Britt Jamar

britt@youngdudes.nl|T 0681377807

Rennen, fietsen of wandelen in een betoverend gebied? Dat kan in Heerlen! Lange tijd was Rondje Groeves niet toegankelijk en daardoor onbekend, maar daar is nu verandering in gekomen. Ontdek dit uniek stukje Parkstad tijdens een heerlijke wandel- of fietsroute. Ga mee langs de 8 indrukwekkende rust- en uitkijkpunten, de mooie natuur en kom meer te weten over wat er onder je voeten in de grond zit.​ De route is 8 km lang.

Rondje Groeves is een sleutelproject van de Internationale BauAusstellung (IBA). Daarbij gaat het om een vernieuwend bouwkundig project, om de (economische) structuur van Parkstad te versterken. Met dit project komt de doelstelling van IBA om een vliegwiel te zijn ruimschoots naar voren. Het project verbindt en versterkt de relatie stad en landschap, ontsluit onbekende locaties en draagt duurzaam bij aan de toeristisch economische structuur.

Tijdens dit project werken we samen met Gemeente Heerlen, Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad, Natuurmonumenten, Nationaal Programma Heerlen-Noord en Visit Zuid-Limburg. Ook private partijen als Sibelco en Beaujean/Quaedvlieg zijn betrokken. Het project laat de potentie van het gebied zien en opent de deur voor een nieuw stuk landschap dat ongekend is. Rondje Groeves kruist op twee punten de (boven)regionale fietsverbinding Parkstadroute. Op die manier is het ook gemakkelijk weer andere mooie fietsroutes te bereiken.

Wij startten in de 2019 met een communicatiestrategie voor Rondje Groeves en verzorgen de projectbegeleiding, communicatie, contentcreatie en middelenmix.

Communicatie Rondje Groeves

Meer weten?

Neem contact op met Britt Jamar

britt@youngdudes.nl|T 0681377807

Communicatie Rondje Groeves
Communicatie Rondje Groeves
Communicatie Rondje Groeves