Strategie /Sturing en verbinding op basis van strategische keuzes

Bedrijven en organisaties willen succesvol zijn en bereiken waar ze in geloven. Ze willen hun verhaal vertellen, anders zijn dan anderen. Daarvoor moeten keuzes gemaakt worden. Alleen wanneer je weet wie je bent en waar je voor staat kun je je onderscheiden van anderen. Dat betekent strategische keuzes maken die zowel passen bij de organisatie, dienst of product, als bij de beoogde doelgroep.

In de marketingstrategie bepalen we de lange-termijnkoers en focussen we op de juiste afstemming tussen organisatie en omgeving. In strategische sessies komen we tot de kern van de zaak. De vraag achter de vraag. We formuleren waar we in geloven, hoe we het verschil maken en wat we daarvoor doen. Op basis van een aantal merkwaarden wordt de strategie voor de lange termijn geformuleerd en vertaald naar tactische of operationele korte-termijnbeslissingen.

Strategie geeft sturing en zorgt voor verbinding. Daarom gebruiken wij strategie graag als vertrekpunt. Youngdudes verdiept zich graag in complexe vraagstukken en is gespecialiseerd in het doorgronden van de dieperliggende vraag en behoefte van zowel klant als doelgroep.

Youngdudes expertises:

  • Strategische ‘Heilig Vuur’ sessies
  • Marketing communicatieplan
  • Online / offline strategie